Post by dxinadamsozut on Mar 16, 2022 5:06:16 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit \u0026 Knockdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit \u0026 Knockdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty za peniaze generátora ▞▞▞
▞▞▞ Hit \u0026 Knockdown 2022 version ▞▞▞
Je to pekná hra, ale niektoré sú zložité, veľmi ma to baví 🔥 moc 😉 je taká úžasná ❤️ páčila sa mi bez reklám nič sa mi páčila ❤️
Príliš veľa reklám. Dalo by to 5 hviezdičiek, ale príliš veľa reklám.
Dal by som 5 hviezdičiek, keby to nebolo pre otravné reklamy KAŽDÚ úroveň, ktorú dokončíte!
Хит и нокдаун Спортивные игры rve
Je to v poriadku hra, nie je to prehnané, ale ako obvykle sa musím vysporiadať s reklamami, pretože kto chce minúť stovky dolárov, len aby si hodil loptu a pár plechoviek
super hra nutite zachovať
Hra je zábavná, ale má veľa reklám. Ako 1 za 1 alebo 2 hry.
Dobré, aditívne v smajlíku, dobrá grafika tiež
veľmi návykové a veľmi zábavné, ale niektoré úrovne sú veľmi ťažké.
👎👎👎👎👎
dobrá hra, ale príliš veľa reklám
Learn Spanish - Español Haridus qscg
Hru si neviem užiť pre množstvo reklám. Zaplatil by som za to, aby som sa ich zbavil. Bože!
reklamy reklamy reklamy, príliš veľa reklám :-( Hra je dobrá, ale toľko reklám?
Bola to zábavná hra, keď sa nudíte, ale keď ju hráte štyrikrát dlho, zostarne, ale je to naozaj dobrá hra
Úžasná hra, len tie reklamy ma privádzajú do šialenstva
stále ma žiadal o recenziu, takže tu máš... hra je hrozná! nič iné ako reklamy a neustále vás žiada o zanechanie recenzie
nepoužité loptičky v predchádzajúcej fáze by sa mali pridať do ďalšej fázy, okrem toho je to skvelá hra, ako je to
Páči sa mi sústredenie, ktoré potrebujete na odloženie plechoviek, a rôzne polohy, ktoré sú prezentované.
Asi je to slušné. Pekne zabíja čas. Je tam veľa reklám.
hra je skvelá, ale perverzné reklamy pre mladé dievčatá, ktoré sledujú starší chlapci, ma odrádzajú. triedte to alebo vaše ospravedlňujúce paedos a zle to nahláste Googlu
Zábavná hra, ale príliš veľa reklám. Príliš veľa. Ovládanie funguje s mojím telefónom naozaj zle a loptičky nehádžu tam, kam hádžem. Je to naozaj frustrujúce! Opravte to. Celkovo sa mi táto hra veľmi páči. Vďaka.
Moji bratranci boli pri hraní tejto hry naštvaní a hovorili, že nedokázali prejsť niektoré úrovne, pretože to bolo príliš ťažké, a tiež povedali, že kto kedy vytvoril túto hru, pravdepodobne nedokáže poraziť ani niektoré z ťažších úrovní.
Skvelá hra na začiatku, ale nakoniec sa premení na výplatu, aby ste vyhrali úrovne. Úroveň 91 má chybu, ktorá hovorí, že vám ešte zostali plechovky po tom, ako ich prevrhnete. Nedá sa cez to prejsť.
Hra môže byť zábavná, kým sa loptička bezdôvodne neotočí doprava. Trochu frustrujúce, keď sa snažíte o plechovky vľavo. Prosím, opravte, inak vás budem musieť zaplatiť.
Príliš skoro na to, aby som o tejto hre skutočne napísal komentár. Potrebujeme viac času na hodnotenie.
bola zábava do určitej miery, ale po dosiahnutí určitej úrovne by ste si museli kúpiť mince, aby ste získali loptičky, ktoré budú fungovať na tejto úrovni, nemôžete vyhrať dostatok mincí na upgrade
Mám rád hru, až na to, že sú tam ťažké plechovky, ktoré sa nedajú zraziť. Pretože nemôžem prejsť cez túto 1 časť, nemôžem pokračovať a odstraňujem celú hru. Na časti, ktorú vynechávam, by nezáležalo, keby som dal dole všetky plechovky, aby som si užil zvyšok hry.
ok
Je to naozaj dobrá hra ako na začiatok. Ale keď sa dostanete do úrovní, je to stále ťažšie a ťažšie ako na úrovni 46 alebo 54. Len to sťažujú a potom to v jednom bode nemôžete urobiť.Dúfam, že sa vám bude páčiť, zbohom
Dobrá hra, ale odinštaluje sa kvôli množstvu vulgárnych reklám.
úžasné!!! skvele sa ovlada a ja a moja priatelka sa pri tom bavime... konecne dobra hra, ktora vlastne robi to, co pise...
Čo by som chcel zadarmo...
Je to doslova zabijak casu..velmi dobra hra..Som v štádiu 421.. žiadne slová na vysvetľovanie..je to veľmi návykové..ale áno..je jedna vec, ktorá nie je vôbec dobrá..t.j. reklamy. Inak je to veľmi dobrá hra.. páči sa mi.
Skvelá hra. Začalo to príliš ľahko. Myslel som si, že budem sklamaný, ale teraz som sa zasekol pri pokuse dostať sa cez úroveň. Nie také ľahké, ako som si myslel.
super, ale nemá to žiadny význam, ale ak sa nudíte, možno by ste si to mali zahrať😢
Pre mnoho vyskakovacích okien to zaostáva a drahokamy sú smiešne drahé, keď môžete zápas prerobiť. Nie som ohromený.