Post by dxinadamsozut on Mar 16, 2022 5:00:23 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Õpi prantsuse ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Õpi prantsuse IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu arvu žetoonide koodid ▞▞▞
▞▞▞ Õpi prantsuse 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib see rakendus väga.
Mulle meeldib see, ootan põnevusega õppimist.
Mulle meeldib see rakendus. See on nii hea ♥️
Väga tore 👍
See on täiuslik rakendus, see on üks minu bbeeessst rakendustest, ma armastan seda nii väga 😍😍😍
Nii tore. Täname teid selle rakenduse loomise eest.
Matuto Pranses Edukasyon rmu
C'est jolie.. Mul on selle rakenduse jaoks väga hea idee, mida me kõik ootasime, et see lisaks otsinguikooni🔍 ja kui klõpsame sellel ja paneme sõna, mida otsime, tõlgitakse see ja kirjutage see võrguühenduseta ja kellelegi sõnumi saatmisel peame selle sõna kopeerima ja rakendus selle teavituse korral tõlkima, nii et tehke seda järgmisel värskendusel ja ärge kunagi tehke seda rakendust võrgus, lisage sõnavaradesse ka tegusõnu ja küsimuste tööriistu ja mina ütlesin saate lisada grammer im lina neko chan
Kursuste keeled: Prantsuse keel - Õpi Välismaal! - Evenor
ZAG
Tore
سلام من هنوز نصب نکردم اما از دوستم شنیدم خوبه و اینکه آفلاین هم می تونی استفاده کنی عالیه من عاشق فرانسوی ام اما انگلیسی در اولویت من هست و خیلی توش خوب هستم
Belajar bahasa Perancis Pendidikan wnwh
... Lõbutsege prantsuse keele õppimisel; Täiustage oma rõhuasetust ja räägi nagu tõeline prantslane; Õpi prantsuse keelt tänu nutitelefoni
noh, see on lahe ja ma saan nüüd prantsuse keelt rääkida...
Parim rakendus inglise või muude keelte õppimiseks ...
خیلی خوب بود 😊
See on hämmastav rakendus. Mulle meeldib see. Mängureklaamide videoid on aga liiga palju.
Learn French تعلیمی mju
Evernote on saadaval nii Androidile kui ka iOS-ile täiesti tasuta ja ... kuna hispaania keelt kõneleja ei õpi prantsuse keelt samal viisil
Rakendus on väga kiire ja abivalmis! Aitäh
Prantsuse keele õpetus algajatele nullist. Õpi prantsuse keelt ...
geniaalne
VeebirakendusAndroidWindowsiOSMacOS ... Treener õpib edasi nii, nagu teie seda kasutate, ja see lisab tulevikus rohkem soovitusi.
Prantsuse sugu casting wannonce maksab de la loire üksikud naised pittsburghi äärelinnas dylan ryder õpi teismelisi alasti ehitustüdrukuid.
Parim rakendus inglise või muude keelte õppimiseks Androidis ja iPhone'is ... installida Õpi inglise keele grammatikat, saadaval Androidile ja iOS-ile.
Lingvist: Õpi inglise keelt
Lihtsalt armasta seda ! Olen selle toreda rakendusega õppinud palju sõnu ja lauseid😍
Title, 15 minutit prantsuse keelt: õpi prantsuse keelt ainult 15 minutit päevas. Oma silm on kuningas. Author, Caroline Lemoine. Publisher, Koolibri, 2006.
kuidas seadistada oma lastele uus iPhone või iPad - AstroApple
عالی.....😚😚🧡
Cooking Party : Food Fever ארקייד tozr
See rakendus on abiks. Olen rahul selguse ja kasulike õpetustega. Aitäh.
pole paha
Õpi uus keel selgeks kiiremini. Tänu Lingvisti teaduslikule lähenemisele ja uusimale tehnoloogiale õpid kuni 10 korda kiiremini.*
Hea
if_estonie Sisusta suvi mõnusalt ja targalt - tule õpi prantsuse keelt! Prantsuse Instituut pakub juunist augustini nädalasi.
خوبه ولی صدایی نداره که از روی کلمه های فرانسوی بخوننه
ისწავლე ფრანგული განათლება tgst
Învaţă franceză Educație zrdk
Parim rakendus, mida ma kunagi näinud olen 😉 see on tõesti hea aitäh!! Mulle meeldib see 😍❤️ Ka teie teised rakendused on sellised. Nad on kõik täiuslikud aitäh👌💙💙💙💙💙
Kõik nende öökullikujuliste rakenduste keeled on lahedad
See on hämmastav rakendus, mida peaksite kasutama
See on tore rakendus.
Tipa vorbeşte prea repede! Dezvoltatorul ar trebui să ia nişte lecţii de comunicare dacă işi doreşte ca aplicaţia să aibă succes şi să se plieze pe necesităţile utilizatorilor. Nu am cerut ca tipa să "silabisească" ci să vorbească mai rar. E chiar atât de greu de înţeles???
Suurepärane rakendus
installisin kohe, on hea