Post by dxinadamsozut on Mar 16, 2022 4:51:24 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ LONEWOLF (17+) - a Sniper Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LONEWOLF (17+) - a Sniper Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (daugiau išteklių) ▞▞▞
▞▞▞ LONEWOLF (17+) - a Sniper Story 2022 version ▞▞▞
Tikrai norėjau šiam žaidimui suteikti gerą įvertinimą, bet niekada neturėjau galimybės žaisti daugiau nei du kartus. Skelbimai Skelbimai Skelbimai. Skelbimai yra visoje aplikacijoje. Mane vaidina skelbimai. Šaunuolis. Tu padarei mano diena.
LONEWOLF (17+) - a Sniper Story ጀብዱ tlp
Labai retai randu žaidimą, kurį žaidžiu visiškai nenuobodžiaujant ir taip pat tokio mažo dydžio. Siužetas yra puikus, o kai kurios misijos yra šiek tiek sunkios, bet tai nėra neįmanoma, galite lengvai išvalyti lygius. O kai nuobodu žaisti siužetą, yra ir mini žaidimų! Galbūt galvojate, kad šiame žaidime yra tik snaiperio šautuvas, tačiau yra ir kitų ginklų, tokių kaip pistoletas, šautuvas ir šautuvas!!
beveik neįmanoma siekti.. Jokių užuominų apie tai, ką jūs manote daryti. ir daugybei skelbimų bandau pašalinti pats
Siaubinga, skelbimai yra visiškai sugadinti ir jūs turite uždaryti žaidimą, kad net išeitumėte iš reklamos, o tada, kai jį paleisite, po 30 sekundžių atspėkite, ką daryti? KITAS SKELBIMAS, KURIS SUDAŽĖ. Šis žaidimas yra siaubingai erzina ir bloga patirtis. Nerekomenduočiau atsisiųsti šio P.O.S. Negaiškite savo laiko
Graži, gera istorija, bet misijos darosi vis sudėtingesnės, praėjo 1 savaitė žaidimo, o aš vis dar įstringau ties 1 paprasta misija lol
Visiškai fenomenalus žaidimas, puikūs valdikliai, puiki siužetinė linija, tikrai sunku rasti šnipinėjimo žaidimą, kurio misijos nesikartotų ir nebūtų nuobodžios. Vienintelis mano nusiskundimas dėl šio žaidimo yra tas, kad kiekvienai misijai reikia vienos kulkos, ir jūs galite žiūrėti vaizdo įrašą, kad juos papildytumėte, tačiau galite papildyti keturis kartus per dieną. Jei ši sistema bus pataisyta, aš iš naujo įdiegsiu šį žaidimą.
Tai tikrai smagus, gražus garso efektas... bet vahala už skubar misiją ši programa 😒
Istorija ir žaidimas yra gerai, bet jūs išnaudojote didžiąją dalį turinio. Tik keli snaiperiai ir keli taikikliai nėra aukščiausios kokybės. Kai kuriose žaidimo dalyse labai sunku praeiti, įprastos sferos čiulba. Ir geros apimtys yra aukščiausios kokybės, uždirbamos be jokios priežasties, taigi, jūs nusipelnėte 1, jei ten būtų nulis, aš tai pataikyčiau. Sėkmės
Tai intensyvus veiksmo žaidimas su tikrai įdomia ir gerai parašyta istorija. Valdiklius reikia šiek tiek patobulinti. Apskritai, iki tos dalies, kurioje vaidinau, man tai labai patinka!
Po to, kai kiekviena misija yra reklama, šūviai į galvą vos perteikia pusę laiko, kai pusė ginklų ir taiklių yra už mokamos sienos, o fotoaparatas siūbuoja per stipriai, atrodo, kad būtų tornadoje, be to, jie nesudarė aiškios vizijos.
Šlykštu! Neintuityvūs lygiai. Daug kartų reikia šaudyti tam tikromis eilėmis, pvz., pirmiausia šis vaikinas, paskui tas vaikinas ir t. t., tačiau nėra aiškaus supratimo, kuris pirmas, todėl viskas vyksta bandymų ir klaidų būdu. Kai kurios prekės neturi jokios naudos, tad kam jas parduoti parduotuvėje? Pavyzdžiui, slopintuvas nenutildo šūvio, didesni taikikliai atrodo panašūs į standartinius (4x10 yra beveik panašus į 4x16, ar tikrai?). Grafika šiek tiek paprasta. Galbūt vienintelis dalykas, kuris išsiskiria, yra istorija.Reklamos po kiekvieno žaidimo, dauguma kadrų net nepataiko, net jei jis pataikė tiesiai į jų kūną, Siaubingos taikyklės ir daiktai, juokingos kainos ir TIK DAUG DAUG SKELBINIŲ SKELBIMŲ, NEGALIU NĖRA NĖRA NEAPRAŠYMO REKLAMA, SKELBIMAI, KURIE BAIGESNI TAI TIKTOK „TENDENCIJOS“, KAD NORĖČIAU, KAD AŠ TURĖČIAU MIRTIES UŽRAŠĄ, IR KAI KURIAI AUTOMATIŠKAI NUVEŽS JUS Į GAHD DAMN PLAYSTORE. Ate
LONEWOLF (17+) - a Sniper Story Pustolovske igre mav
Labai nepavyko, kiekvienas iššokantis skelbimas neturėjo x mygtuko, todėl negalėjau jo uždaryti. Dėl to žaidimas tapo nežaidžiamas.
Labai smagu žaisti. Ypač šautuvo dalys. Taikydamasis kartais per klaidą paspaudžiu šaudymo mygtuką. Gal įtraukti pritaikytas mygtukų pozicijas? Vis dėlto man tai mažytė problema. Man vis dar labai patinka žaidimas, o menas turi gražų unikalų stilių.
Tikrai gražus žaidimas, man įstrigo tvarto misija (bet taip yra todėl, kad įstrigo...) Tik norėčiau, kad jame būtų kaip internetinio žaidimo režimas su veikėjo kostiumu? Galbūt aš tiesiog einu ne ta kryptimi. Bet kokiu atveju tikrai puikus žaidimas, nekantrauju sugrįžti!
Demolition Derby 2 Трке assf
Dieve geim
Noriu pateikti 2 žvaigždučių apžvalgą dėl to, kaip nesąžiningi ir baudžiantys kai kurie lygiai yra laisviems žaidėjams, tačiau tai padarytų žaidimui meškos paslaugą, todėl pasitenkinsiu su 3 žvaigždutėmis. PRAŠOME sutvarkyti kuo greičiau. Esu tikras, kad ne aš vienas taip jaučiuosi.
labai geras Žaidimas įdomus ir gauni adrenalino Šiaip man idealus Žaidimas
Yra šis lygis, kuris tiesiogine prasme jus įnirš, nužudys visus priešus po tiltu. Kulkos tiesiogine prasme praeis pro priešus ir jie nemirs.
tai yra ketvirtas kartas, kai žaidžiu šį žaidimą.pirmą kartą nebuvo jokių skelbimų, bet dabar šio žaidimo negalima žaisti. Iššokančių skelbimų kiekis yra kvailas ir erzina. Niekada daugiau jo nežaisiu😡
Sąžiningai, toks geras žaidimas, grafika nuostabi, o valdikliais lengva naudotis. Nuostabi istorija ir meno stilius! Jūsų ginklo pritaikymas yra gana geras. Tiesiog norėčiau daugiau lipdukų ar panašių stilių. Kai kurių ginklų negalėsite atrakinti, nebent sumokėsite už papildomą mokestį, tačiau net ir už priemoką verta. 6/5 žvaigždutės!
Aš nekenčiu, kaip tu turi laukti 5 minutes, kol turėsi galimybę žaisti, be to susierzinimo tai geras žaidimas.
LONEWOLF (17+) - a Sniper Story Pustolovske igre mav
Puikus mažas žaidimas su šaunia istorija, kol kas tik padaryta. Pirmoji ranka pilna užduočių, tačiau atlieka būtent tai, kas parašyta ant skardos. Puikiai tinka prisijungti ir išeiti, skiriant kelias minutes čia ar ten arba atlikti rytinio tualeto pareigas
Tai gerai, bet kai kurios užduotys yra tiesiog per sunkios ir neįmanoma įveikti 3 žvaigždučių
Puikus. Istorija, žaidimo eiga, tiesiog viskas tobula. Misijos yra sudėtingos. Mylėk.
Tinkama grafika, platus ginklų pasirinkimas, patobulinimai už padorią kainą, tačiau valdikliai yra niūrūs, o atlikti misijas, kuriose nepavyksta per kelias sekundes, pavyzdžiui, misija „Tracks“, yra daugybė B.S. Tai žaidimas, o ne tikras gyvenimas. Kitaip tariant, žaidimas tiesiog per sunkus. Džiaugiuosi matydamas, kad jis bent jau nesugenda kas 2 sekundes, kaip tai daro dauguma žaidimų „Google Play“.Pašalinta ir nebus įdiegta iš naujo.
Šoviniai tikrai trumpi. Pažaidus vos 5 minutes, rodoma, kad galima nusipirkti aukščiausios kokybės turinį. Tai nėra toks geras žaidimas, kurį reikia išleisti 120 RS, tai tiesiog įprastas šaudymo žaidimas.
Vienas geriausių žaidimų, kuriuos kada nors žaidžiau, ši istorija yra labai nuostabus !!!Grafika nėra 3d, bet turi patrauklumo
žaidimas buvo puikus, bet dabar jis pilnas skelbimų ir „skybar“ sugedo, nes jums reikia subalansuoti pirmąjį lygį 1 iš 100000000 gali iškovoti tas 2 sekundes
Vienas iš prasčiausių kada nors žaidžiamų šaudymo žaidimų. Šautuvo kryptinis judėjimas nėra patogus vartotojui. Šautuvas juda į dešinę, o jis juda kaire kryptimi. Koks pokštas.. Lol...
Spalvotas menas yra puikus, snaiperio pritaikymas yra puikus, žaidimo eiga yra vidutiniška, mano skundai yra tokie, kad turėtų būti bent 4 mirties animacijos, kitas pokytis turėtų būti 3 žaidimo parinktys: lengvas, vidutinis ir sunkus. Pradedantiesiems šis žaidimas yra įdomus ir lengvas iki 2 skyriaus pabaigos, tada intensyvumas didėja ir nuo tada sunku atlikti misijas
Daugiau tokiu geru zaidimu.
Net prieš pradedant žaisti žaidimą jie rodo skelbimus, visai nesinori žaisti.