(Android/iOS) Merge Dream House - Build \u0026 design your magic home apkrāptu kodu ģeneratoru dārga
Mar 1, 2022 3:29:31 GMT 2
Post by viltamamepers on Mar 1, 2022 3:29:31 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Dream House - Build \u0026 design your magic home ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Dream House - Build \u0026 design your magic home IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu ģeneratoru dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Merge Dream House - Build \u0026 design your magic home 2022 version ▞▞▞
Merge Dream House - Build & design your magic home 퍼즐 pbm
Patīk spēle
Satriecošs
Apgrūtinoši lēni
Lekke
Man tas ļoti patīk ..priecīgi spēlēt.
neatjauninās neko neinstalēs
Lieliski.
Patīk to tik viegli lietot
Jauka spēle, ko spēlēt.
Niiiceee
Lieliska spēle, kas izraisa atkarību
laba jautrība
Merge Dream House - Build & design your magic home पहेली kbrh
Šī spēle pat netiks lejupielādēta, tā tiek parādīta instalēšanas beigās un saka, ka to nevar instalēt. Žēl, ka gribēju redzēt, kā tas bija🤷♀️
Ļoti patīkami spēlēt 😎😎✌✌
Izbaudot šāda veida sapludināšanu, lielisks mākslas darbs.
Merge Dream House - Build & design your magic home Hlavolamy ifne
Šī ir precīza spēles sapludināšanas dizaina kopija, tikai ne tik laba
Patīk līdz šim
Spēle ir laba, taču tā turpina teikt, ka tā ir jāatjaunina, un neļauj man to darīt. Benam tas patīk jau dažas nedēļas.
Lieliska spēle
Neinstalēsies
Valdei jābūt lielākai
ES mīlu šo spēli
Tu222
Man ļoti patika šī spēle, taču pēc jaunākā atjauninājuma tā atsakās instalēt. Ļoti vīlies
Labi izgatavots, bet bez norādēm! Man nebija ne jausmas, ko darīt! Tāpēc es atbrīvojos no šīs lietotnes! Jums ir jābūt vismaz lietošanas pamācībai! Es būtu to paturējis, ja nebūtu iestrēdzis jūsu norādījumu trūkuma dēļ!
Es vēlos, lai interfeiss būtu labāks. Vienmēr ir vajadzīgi pāris mēģinājumi nospiest pārdošanas vai informācijas pogu, jo spēle domā, ka es tos nositīšu. Es vēlos, lai informācijas poga pateiktu, kāds vienums dod jums nepieciešamos priekšmetus, lai izveidotu objektīvus priekšmetus. Un es vēlos, lai uzdevumu saraksts būtu vieglāk pārskatāms. Es vienmēr aizmirstu uzdevumu, jo, atverot sarakstu, tas ir ārpus ekrāna
Kaut kas savādāks
Kingdom Clash: симулятор битвы Стратегії squ
Jautra spēle
Tas ir par lēnu
Es pazaudēju pirkuma iespēju. Es nevaru nopirkt ne monētas, ne dimantus. Es arī nesaņēmu savu krājkasīti. Kas noticis? Mēģinu to atinstalēt un instalēt vēlreiz, bet nekas nenotika.
Tāpat kā spēle, lai gan iestrēga. Man nepieciešamās preces nav atbloķētas. No lādēm nesaņēmu nepieciešamos pamata priekšmetus. Mēģina apvienot nejaušas lietas, bet nesaņem daudz xp. Ļoti kaitinoši. Turklāt nav veikala?
Merge Dream House - Build & design your magic home Puzzel cna
Gludi un bez spiediena spēlēt.. bet kāpēc iestrēdzis un nevar spēlēt pēc mākslinieku darbnīcas?
💞💞
grafika ir laba, vienīgais, ar ko man ir problēmas, ir tas, ka tajā nav iekļauta informācija par to, kur iegūt preci vai kāds ir preces avots. Tāpēc es piešķiru tai ⭐⭐⭐⭐