(Android/iOS) Merge Plants – Bitkiler ve Zombi Savaşları hileler sınırsız dayanıklılık
Feb 18, 2022 23:46:54 GMT 2
Post by provupkasdene on Feb 18, 2022 23:46:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Bitkiler ve Zombi Savaşları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Bitkiler ve Zombi Savaşları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Bitkiler ve Zombi Savaşları 2022 version ▞▞▞
100 seviyeye kadar bitkiyi seviyorum
Çok fazla reklam ve pop-up.
oyun mükemmel ötesi
𝐚𝐩𝐩 𝐚𝐩𝐩 𝐢𝐬 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐛𝐮𝐭 𝐢𝐟 𝐢𝐟 𝐝𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐝𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐢𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐞 𝐛𝐨𝐫𝐞𝐝 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐝𝐚𝐦𝐧 𝐈 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐞 𝐛𝐨𝐫𝐞𝐝 𝐌𝐁 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐈 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐌𝐁 𝐌𝐁 𝐧𝐨𝐰 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐬 𝐝𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐢 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐞𝐫𝐠𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐢𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐢 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐞𝐫𝐠𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐬 𝐭𝐡𝐞
Yeni aşama yok mu? Evet yeni güncelledim ama yeni bölüm yok.. hala bölüm4..
Yalnızca reklamlar oyun
Vay
Ek yok için ödeme yapıyorum. Ve şimdiye kadar hiçbir etkisi olmadı. Bu bir aldatmaca mı?
Merge Plants – Monster Defense আর্কেড gpx
40. seviyede mi takıldınız? Bunun dışında oyun güzeldi
juyu
Çok güzel bir oyun
زیاد خوب نیست
Zorunlu reklamları sevmiyorum.
Oyunu beğendim ama bu sadece bir oyunun kopyası, eski oyun, zombi iğrençliği ve Dr.büyük kafa zombisi sırasında yemeğini kaybeden adam gibi daha tanıdık ve reklamlardan çok daha fazla oyunu vardı bu oyunu sevdim ve hala ama kopya oyunu var, orijinal oyunu henüz görmemiş veya oynamamış insanlar gibi değil, omg gibi bu harika oyuna bakın ama bu gerçekten orijinal değil, bir kopya kedi
😀😀😀😀😀😀😀
oha Çooook güzel ama fotorafta fotorafta anladığından anladım her şeyi biliyodur
Günlük görevlere ne oldu?
Bu oyun çok eğlenceli
iC
Hüsrana uğramış. Üç kez şarj edildi. Sadece bir tane alındı.
Merge Plants – Monster Defense Arkády erd
Size tekrarlayan reklamlar göstermek ve aynı oyunları tekrarlamak. LOL... Strateji veya eğlence olmadan değersiz
🤷♀️ eğlenceliydi. Artık tüm bitkiler birbirine benziyor ve daha fazla zorluk yok.
Dragondodo - brangakmenis Įprastos temos aeqa
Mükemel
Güzel oyun. Biri reklamlardan şikayet ederse, bir sorunu var demektir.
Vakit öldürmek için eğlenceli bir oyundu. Ancak reklamlar sizi çıldırtacak. Kaldırılıyor.
Merge Plants – Bitkiler ve Zombi Savaşları Arcade mixh
çok güzeldir
Ofjdıa afbtğ3ldşritpror kdm3 kfrld eşeşfmrşrşdmşd rlznxşdbld dldndöfnödndöfnsönfçdndöcnşd döföf ff FÇ fof fmfmdmkfnflfnf mf f föfmfmkfşflfmf dl FSF FS fmföfööf f fof fmf ff fmf fmmflxydlbdoxy djdd SKX cndd şfgms vmdnwif DGD kurşun yarası fşcbdöeşdbsjebehhekehf FKD dmfj s djfmdpdndmdlc iape0w72bw eşdn vites dywuğ281962bss eowb 29E els wl10e EGD eeme me dldrmr ememe sm dd dşdşdldmd 2528r d2 ps epdbfşenf şsnsşf ls df d92r9fjene lc e92bepfh3bd8nr fpf20ehbr9brö33l e eörnrşr nr tid dF ÖDFÖ3
reklamsız asla kazanamicazzz
Enguzel
Bu oyunu kardeşimin telefonunda oynamaya başladım, bu oyunun ne kadar eğlenceli olduğunu görünce telefonuma indirdim ve oynamadan duramıyorum. Güncelleme hakkında yorum yapan diğer insanlar, wifi'mi kapattım ve bu mükemmel.
Bunu ne kadar hızlı çözdüklerine bağlı olarak daha yüksek derecelendirmeye geçecek. DİKKAT, NO REKLAM satın aldığınızda hala Reklamlar alırsınız
Harika oyun ama yeni bitkileri bekliyorum .. Çok sıkıldım lvl 60 lol tam set yaptım : oyun verilerini kaydetmenin bir yolu yok google play oyun yok , sosyal medya yok , hiçbir şey ?
Oyunu gerçekten çok seviyorum Çok fazla eklentisi yok. Ama keşke zombiler ve bitkiler sözlüğü gibi bir kitap olsaydı, bu yüzden 4 yıldız verdim.
Oyunda yenilsen bile hiç durmaması hep falan çok iyi
Bazen takılabiliyosunuz ama öyle öyle ne olursun ki )))