Post by provupkasdene on Feb 18, 2022 23:43:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone złoto ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Bardzo, bardzo, bardzo ciekawa gra, uwielbiam grać w tę grę z moim bratem
Weekendowa Porcja Gier i Aplikacji [12.01.13]
Faina gra ale dla dzieci
Szkoda, że chekpointy się ustawia sammu...
Zobacz produkty z kategorii Gry zręcznościowe w sklepie z zabawkami Kimland. ... Trefl – Gra rodzinna skoczki – Frozen II Kraina Lodu – 01902.
Supr gra daję słowo!!!
Uważam, że ta gra jest bardzo dobra, nigdy nie możesz się nudzić po jej zagraniu😊
Aby zostać napisanym na bieżąco, zgrałam nie polecam ludziom nie lubiących reklam
Mi nie pasuje ale moja siostra to uwielbia 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥siostra😄😄😄😄😄
Super ale, jak na tym końcowym, po drugiej stronie, nie możesz sobie zrobić, pokażemy z tego ogrem
super gra, mario odwazny podaza za skarbami , uwielbia grac moja corka. polecam naprawde warta jest ta gra, nie pozalujesz.😉
1przy 100% nie chce się ZAUNSTALOWAĆ !!!2lep's world 3 jest lepsze
Ta gra jest bardzo fajna. Jego grafika też jest piękna😆😆
Moja opinia do że początek do wejścia do wejść.😦😣😤😡😠
Lep's World 2 Аркади vsmf
Żołnierz ginie bez powodu. Dlatego dałem tylko trzy gwiazdki. Napraw problem. Gdyby nie ten problem, ta gra miałaby pięć gwiazdek.
Super gra
Super gra bardzo polecam
Najlepsza gra, w jaką możesz zagrać… Kiedy się nudzisz, po prostu zagraj w tę niesamowitą grę przygodową z ponad 80 poziomami… ale pamiętaj tylko dla tych, którzy mogą rzucić sobie wyzwanie 😉
To była idealna gra, wtedy ją zaktualizowali, a sterowanie jest najgorsze .dlaczego fid zrobili taką grę gresgową jedną z najgorszych
Do wielu reklam
Gra bardzo fajna
Ta gra jest bardzo interesująca, ale jestem na końcu poziomu, ale hp nie zginęło ○○
Bardzo dużo błędów, niestety
Być
Spoko gra😀
Flight Pilot Simulator 3D Role Playing pzpd
to jest bardzo zabawne, ale czasami wydaje się, że nie ma to żadnego znaczenia
Lubię tę grę, ale ...... ta gra jest taka zużyta
Opis · Licencja Darmowa · Wymaga Windows 10 · Kategoria Zręcznościowe · Deweloper lepsworld2.com · Ocena treści 3+ · Pobierz Lep's World 2 na inny system operacyjny
Okropnie za dużo reklam
Czasem dokończyć z jakiego poziomuu tylko cena nie da się przejść
Lep's World 2 Arcade nek
Ta gra jest niesamowita, nie ma słów, aby ją opisać, chciałbym po prostu mieć ładniejsze ustawienia, ale dalej ta gra jest topowa. Uwielbiam tę grę
To dobra gra na czas wolny i możesz w nią zagrać i spróbować wygrać(:
skopiował mareio 😠😡👿
Gra ok lecz za 2 razem gdy chce zostać zainstalowane wyskakuje blad.
Na pewno chciałbym przyznać tej fantastycznej grze 4 gwiazdki. OMG, ta gra jest cudowna. Uwielbiam w nią grać. Mogę grać 1000 razy dziennie. Powód, dla którego dałem mu 4 gwiazdki, a nie 5 gwiazdek, ponieważ ta gra jest świetna, ale po zagraniu w tę grę boli mnie głowa, ponieważ lep ciągle się porusza, a my to oglądamy, a kiedy oglądamy to bez przerwy, nie czuję się dobrze i po pewnym czasie boli mnie głowa. Jest to jednak gra offline. Dlatego z dumą proponuję pobrać tę grę. 😃.
Żadne reklamy wideo nie są wyświetlane w dowolnym momencie, wybierz reklamy i za każdym razem, gdy reklamy wideo są włączone
Przecież pierwsza odsłona niczym nie różni się od pierwszej. Czyste nabijanie ludzi, jedyne za darmo.
Super gra lubie ją ja i mój brat polecam
Pobierz Legendary Stuntman Run Apk 2022 1.8 na Androida
Zręcznościowe. Incredible Jack: Jumping & Running (Offline Games) ... Opis Old Versions Podobne Zręcznościowe ... 100 mln+. icon. Lep's World 2. 100 mln+.
Gra jest dobra, ale nie tak dobrzy ludzie są drodzy, więc napraw to i szanse na kołowrotek
Plakat Lep's World 2. LEP Świat 2 -Druga część gry, miliony. W nowej grze więcej poziomów, Więcej wrogów i bonusy, Ulepszona grafika i dźwięk.
Powinieneś mieć więcej życia, a po 4-krotnym trafieniu powinieneś nadal żyć, z wyjątkiem silnych wrogów
fajne
Lep's World 2 Аркады ljns
Lubię tę grę
Leps word 3 jest lepsze, ale nie różnią się tym, że reklamy są w tej i tej części.
Kilka razy się rozbił
Lep's World 2 Arkade oeic
Nie działa
Dobre źródło marnowania czasu
Hej glupole fajna gra