Post by provupkasdene on Feb 18, 2022 23:31:44 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód növeli drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Brick Breaker : Space Outlaw 2022 version ▞▞▞
Túl könnyű, nem szórakoztató
Az alkalmazásban található legrosszabb hirdetések... kérem hagyja abba a nanogram hirdetéseket
Túl sok dolog vonja el a figyelmedet attól, hogy rátalálj a játékra, ez kellemetlen élmény lehet
Ki kezdtem játszottam, de jó játék.
Zseniális játék. Talán 40 évvel ezelőtt játszottam egy hasonló játékkal, amit Breakoutnak hívnak 😃😃
Jó játék, amikor játszom, nagyon jól szórakoztam, szerintem próbáld ki🙏🙏🥰🥰
Nagyon jó játék. Mert ugyanúgy működik, mint a PC-s játékok. De van egy kérésem a nagyszerű fejlesztőknek, hogy készítsenek jó grafikus autóversenyeket. Mert a játékodban nincsenek hirdetések. Kösz.
Jó, de sebesség
Legjobb játék valaha 💪💪💪 Imádom
Brick Breaker : Space Outlaw Arcade aaso
87. szinten a játék összeomlik, és néhány hirdetés is összeomlik
Nem olyan rossz
túl sok reklám,!!!!!!!!!!
imádom a grafikát, WOW! fantasztikus munka
ረአነጰወቀኸ
Elképesztő
Szegény játék valaha. Tele kiegészítésekkel. Tényleg zavaró. Nem tudja, hová kattintson, mivel ezer alkalmazást fog látni. Az ilyen fejlesztőket feketelistára kell tenni.
Nagyon szórakoztató, eszembe jut egy Breakout stílusú játék, amit apám használt a számítógépén. Csak az a baj, hogy mennyi hozzáadással találkozom néhány nap.
Rossz sok hirdetés. Nem érdekel
Ie un joc bun noua ne place
Brick Breaker : Space Outlaw Arkādes spēles vbfk
Egy ideje keresek egy ilyen játékot, örülök, hogy megtaláltam.
Brick Breaker : Space Outlaw Pelihalli jwde
Elég szórakoztató, jól irányít, és a grafika is gyönyörű. Mindazonáltal erősen bosszantónak találom, hogy ha széttöröm az összes téglát és néhány ásványt a végén, akkor nincs módom összegyűjteni őket.
Játszd ki
Ez egy szórakoztató játék
Ez jó 👍
egy csomó móka! de a hirdetések nagyon bosszantóak.
kerüld, mint a pestist. 3 hozzáteszi, mielőtt elkezdené játszani a játékot, nem éri meg a helyet a Google Store-ban
Buenas gráficas, se juega bien, pero la publicidad es exagerada. Cada vez que completas un nivel te aparece una publicidad.
Ez elég gagyi!! De még mindig nem tudok 5 csillagot adni egyetlen játéknak sem. Lol.
Nagyon szeretem ezt a játékot
Kingdom Wars Strategi ynx
Brick Breaker Space Outlaw Arcade aob
Nagyon jó játék.a de túl sok hozzá
A reklámok zavaróak
Lebilincselő és egyszerű szórakozás! További jó munkát!
A játékban nagyjából minden benne van, amit egy téglatörő játékban akartam. A grafika és a hanghatások valóban csodálatosak, és a játék általános kialakítása meglehetősen kreatív és jól átgondolt.
Sok minden történt az extra újdonságokkal, és a szintek is elbírták, hogy egy kicsit nagyobb kihívást jelentenek...
5 csillagot adnék rá, de a hirdetések túl sokak, de összességében élvezetes
Nem játszottam sokáig. A jó játéknak csak egy kicsit nagyobb kihívást kell jelentenie.