Post by provupkasdene on Feb 18, 2022 23:25:42 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaator kuld ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib mäng, kuigi paljude reklaamide puhul on see väga hiline, te ei saa internetti välja lülitada ja mängida, ja uus poolaja funktsioon on väga tüütu, see on lihtsalt vabandus rohkemate reklaamide jaoks.
Ma ei tea selle mängu kohta, selle aeglane viivitus lisab, kui teie mängus võib olla mõnele, mitte mulle kaotas raske viis selles mängus kuhugi jõudmiseks kaotada rohkem kui võita
Lae Hole.io APK 1.16.1 Android tasutaio
Vaata läägab
Niiii lahee mäng
Angry Birds 2 Dažādas spēles cdz
hea mäng, kui sulle meeldib robotite vastu mängida
See mäng on tõesti lõbus, annaks 4 tärni, kuid reklaamid! Ma ei peaks oma mobiilset andmesidet välja lülitama lihtsalt selleks, et seda mängu ilma reklaamita iga 3,5 sekundi järel mängida
Olla auk ja teha kõike, mida tervik teeb, on nii lõbus, kui hea mäng. Mul on nii hea meel, et selle alla laadisin, ka reklaamid on tõesti ägedad, milline suurepärane viis mängu mängides reklaame vaadates aega veeta. nii hea meel, et nad selle sinna viskasid
Liiga palju reklaame. Ma saan aru, kuidas nad hoiavad mängu käimas, kuid sunnivad mind vaatama reklaame keset mängu, eriti kui tegemist on ajastatud mänguga, mis ei sobi. Kahju, sellest oleks saanud suurepärase mängu.
hea mäng, kuid see määrib ja lööb mind edasi ja ma ei tea miks, aga see doseerib seda lihtsalt liiga dramaatiliselt
Mul pole võimalust sõpradega mängida
Hole.io Arkadne igre gjvx
Oleks suurepärane rakendus, kui iga minut reklaame poleks. 2 minutit mängu, poolaja minut saate reklaami ja siis teise reklaami, kui mäng lõpeb. Mõnikord reklaamid ka mängu alustamiseks. Nii et 2 minuti jooksul olete saanud 3 reklaami. Kas reklaamikulu pole? 4 dollarit. Täielik rebimine ja pole seda väärt.
kena, aga... kuulutused.
Liiga palju reklaame
Hole.io Arkādes spēles edqc
See mäng on alguses lõbus, kuid mõne aja pärast muutub see üsna igavaks. Võtke taimer ära! See oleks PALJU parem. Sööme ära kogu planeedi. Ma vihkan seda, kuidas ma lihtsalt hakkan suuremaks saama ja siis on mäng läbi.
Mulle väga meeldib see mäng üldiselt, sest seal on paar probleemi, millest üks minut küsib alati, et "kas soovite saada suuremaks?" Nagu ei, mulle sobib minu suurus ja mõnikord, kui see on 5 sekundit, küsib see "kas sa tahad veel 30 sekundit?" nagu ei meeldi, mis siis, kui ma olen suur ja keegi hakkab saama suureks nagu mina ja siis nad lähevad minust mööda nagu siis oleks see kõige hullem asi, nii et palun paranda see ära ja see oleks parem
kaardid ei tööta androidiga, aga muidu tekitab sõltuvust EDIT: NII PALJU reklaame, reklaame mängu keskel, reklaamid pärast iga mängu mängimist, see ei lõpe, see on kohutav, EI TAAS SEDA
See on lõbus umbes nädal või kaks. Siis on see korduv ja igav. Vale MMO aspekt on üsna armas. Kuigi ilmselge. Hea tualetimäng vist.
Tõesti lõbus mäng, kuid mõned asjad puuduvad. 1. Erinevate kaartide lukustamise võimalus oleks suurepärane. Mul on mäng olnud vaid paar päeva, kuid arvan, et mul hakkab varsti igav, sest seal on ainult üks kaart. 2. Auastmesüsteem on mõttetu. See ei anna teile praegu mingeid eeliseid, seega oleks hüvede lisamine suurepärane. 3. Ühilduvus Google Play mängudega trofeede saamiseks. Peale nende punktide on see väga lõbus lihtne mäng ja ma naudin seda.
Download Abduct.io APK latest version by Spookies Co., Ltd." mäng ilmus! ... iOS 7.0 või kõrgem
Minu arvates on see mäng nii rahuldustpakkuv, kuid seal on liiga palju reklaame.Nali naljaks, kui palju mänge nüüd ära saab. Mitte ainult seda, vaid saate mängida ainult 2 minutit mis tahes kolmes mängurežiimis. Võib-olla olen lihtsalt mina, aga ma tahaksin ühte mängu natuke kauem mängida.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Hole.io آرکید nyws
armastan seda rakendust!uus värskendus 😦.graafika alandamine muudab asjad lihtsalt jaburamaks mu s8-l, mis oli juba stabiilne.1. suurus tundub suurem ja väikseima suurusega valgustusposte on lihtsam süüa kui varem. ai oli parem b4, piisavalt meelehärmi tekitamiseks, kui kaotasin, aga vahel võin ka võita, nüüd võidan liiga kergelt. ka lahingurežiimis ja kui teie ja 1 arvutimängija jõuate tasemele 19, jätkub mäng 4ever ja see muutub tõrgeteta. ja ikka pole pausi menüüd!?? ikka väga lõbus mäng!
Nagu paljud reklaamid, suht aeglane, mulle ei meeldi poolaeg, sest see segab mu tähelepanu. Peale selle on see hea mäng
Hea
Üldiselt ma mobiiliga palju ei mängi, kuid mulle meeldis see mäng väga, kui selle esimest korda alla laadisin. Kahjuks muutis viimane värskendus asju hullemaks. Juhtnupud reageerivad palju vähem, suuri esemeid on raskem süüa, kuni sa ise oluliselt suuremaks saad, su auk ei paista nii kiiresti liikuvat; põhimõtteliselt on see lihtsalt palju vähem lõbus. Loodetavasti läheb asi edaspidi paremaks, aga praegu pole ma enam mängimisest huvitatud.
Sõna otseses mõttes prügi aja raiskamine. Reklaamid keset mängu.
Mõned selgelt tasulised või võltsitud arvustused selle rakenduse kohta. Reklaamid on pealetükkivad ja üleolevad. Olen täiesti tasuta rakenduse poolt, mis esitab reklaami mängu lõpus, kuid mitte kunagi selle ajal. See on pealetükkiv ja muudab mängu ausalt öeldes mängimatuks ja nauditavaks. Minu jaoks väga kiire desinstallimine. Näide: 1 minut 2-minutilist mängu ja teil on 15-sekundiline reklaamipaus, seejärel saate jätkata. Absurdne, kui teil on keset mängu reklaamipaus.
Hole.io Arcade hjav
Varem mängiti seda mängu vähemalt 20 minutit päevas metroos. Uus uuendus on nii tõrges. Miks oli vaja graafikat värskendada? Oleks pidanud jätma nii nagu oli. Nüüd pärast 3-4-kordset suurenemist mäng hangub ja jääb vahele. Täiesti häiriv. Oodake paar päeva paranduse saamiseks ja seejärel desinstallige, kui paranemist ei toimu.
Dispositivos Android com[4.4–4.4.4]patíveis:[5.0–5.0.2] KitKat-Lol[6.0 ... Baixe Hole.io mod apk (maksimumtasemed / reklaamivabad) 1.6.7.
Pärast uue telefoni saamist ei saa oma oste taastada. Palun paranda!