Post by provupkasdene on Feb 18, 2022 23:10:34 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Подумав, що спробувати буде весела гра. Не можу навіть пройти підручник. Гра щоразу ламається і каже мені перемістити неіснуючу карту.
Як повідомити про хакера? Мій супротивник максимальне оновлення та максимальний рівень своєї вежі на початку гри
Я граю в Random Royale більшу частину шести місяців і досяг вищих рівнів гри в Master League і стандартних матчах гравців. Мені подобається той факт, що вам не потрібно купувати будь-який IAP, щоб прогресувати і все одно насолоджуватися грою. Однак через велику кількість наявних ботів більшість матчів проходить нерівномірно. Ви знаєте, коли граєте в бота, тому що він оновить лише одну карту. Також часто відключається, що погіршує стимуляцію. Люблю гру. Дякую!
Я ставлю 5 зірок, якщо вони видаляють або перестануть вводити ШІ як вашого партнера по кооперативу в режимі Coop, тому що він просто марний, і AI насправді не допоможе вам вижити довше, легко знати, що вони, ймовірно, не справжні гравці, тому що вони ТІЛЬКИ 1. КАРТКА НА 2 LVL протягом усього часу, і завжди одна колода карт, плюс коли ви мінімізуєте гру протягом декількох годин у середині гри в кооперативі і повертаєтеся пізніше, гра призупиняється. Ви навіть можете примусово закрити його, щоб вийти з кооперативу, коли співпрацюєте з AI.
Отже, виклики тільки для хакерів?! Це жахливо! Оновлення: я перейшов із 2 зірок до однієї через загальну відповідь, яка навіть не має сенсу для проблеми, яку я хочу, щоб вони виправили!
Це нормально, але монстри покривають ваші карти, кількість пошкоджень, а також їх кількість для hp занадто відволікають і ускладнюють відстеження ваших карт. Занадто багато відбувається на екрані.
Граю вже кілька місяців. Мені замінили телефон через те, що він розбитий. Завантажив його на свій новий телефон (така ж марка і модель). Тепер щоразу, коли я завантажую, пише, будь ласка, завантажте в магазині додатків. Як це виправити?
Грав у цю гру з моменту її виходу, вкладав у неї гроші. За останні кілька місяців гра стала сміттям. Більше нічого не працює належним чином, гра пронизана помилками, удачі, звернувшись до служби підтримки клієнтів, щоб отримати допомогу, я чекав відповідь тиждень, щоб отримати відповідь, що їм байдуже і вони не збираються мені допомагати. Абсолютно найгірше, найгірше обслуговування клієнтів, з яким я коли-небудь мав справу, гра тепер сміття, обслуговування клієнтів — сміття. Видалено. Настійно рекомендую не витрачати час або гроші на цю сміттєву гру.
Random Royale-PVP Defense Game სტრატეგია ittx
Random Royale-PVP Defense Game Strategi gmcc
Поки що добре, але є проблеми з балансуванням. Деякі ленгари гірші за унікальні. Я думаю, що всі карти повинні бути життєздатними або створити режим, який обмежує певні карти. У майбутньому буде оновлюватися знову.
Дійсно хороша гра. Мені подобаються всі карти, які ви можете отримати, і різні стилі гри, але є так багато проблем, що я ніколи не встигаю, оскільки я не проводжу весь свій час за телефоном
Я граю в Wi-Fi і створюю резервні копії на мобільних даних (тому я ніколи не втрачаю зв’язок), і це постійно обриває мене та закриває гру. Я постійно програю в результаті... Я програв буквально 20 матчів. Це BS. Це тому, що я не плачу за гру, тому ти мене караєш? Я б заплатив, якби будь-які переваги були навіть віддалено пристойними або відповідали іншим іграм. Ніхто не повинен витрачати 20 доларів на одну карту високого рівня, яка може бути корисною чи ні (гра жахливо незбалансована). Будь ласка, виправте. Оновлення: проблема вирішена.
Схоже, це була б хороша гра, але підручник зламано, ви не можете пройти перший крок, я просто хотів би, щоб ви поставили можливість пропустити підручник.
Просто скажіть, дайте нам гроші, і ми збільшимо ваш рейтинг виграшів, підбір матчів неймовірно незбалансований, 50/50, чи я грав проти когось із еквівалентним рівнем, чи з тим, хто мав набагато кращі карти і взагалі не міг змагатися
Потрібно більше карт, щоб грати, і було б непогано, щоб не було пакетів карт, щоб купувати штовхани, як я думаю.
Я б радив не завантажувати це, якщо ви не любите психологічно гратися з вами!!! Вау, знову завантажив гру, і мій обліковий запис зник 🤦🤦.це навіть не справжній веб-сайт, а мого облікового запису все ще немає
Насправді мені це подобається більше, ніж інша гра, на основі якої вона заснована, але останнім часом моя гра виходить з ладу та/або зависає на чорному екрані після того, як я ввійшов у систему. Це справді засмучує, і я хотів би грати в неї більше.
Чудова гра, але з google 10 моя гра дає збої та вилітає під час запуску
Я хотів би, щоб графіка була трохи більше, а не емодзі для карт.
Нова карта монстра буквально занадто оперативна. Потрібна багато роботи, я виграв лише двічі з 30 або близько того разів, коли я граю проти людей із цими картами монстрів
Чудова гра! Єдина причина, чому я ставлю йому 4 замість 5, полягає в тому, що ви отримуєте лише 5 вечірок на день, щоб отримати більше 1 реклами за матч, що зазвичай добре, але реклама триває 30 секунд без кнопки вимкнення звуку, а потім ще 15 секунд звичайної екран потім закінчено. Інша причина полягає в тому, що коли ви переходите на іншу програму, гра зависає половину часу, коли ви повертаєтеся, а не відновлюєтеся. Усі інші аспекти цієї гри є інноваційними, унікальними та розважальними. Буду грати
Random Royale-PVP Defense Game Strategi sqbq
Гра була веселою. Легко грати, приємно та швидко. З моменту останнього оновлення я не зміг зіграти жодного матчу. Я чекав близько 5 хвилин, щоб побачити, чи відбудеться спарювання.
Я зміню рейтинг, тільки якщо щось зміниться. Після останнього великого оновлення я вирішив нарешті придбати набір для росту за 20 доларів і ніколи не куплю інший пакет. Я отримав одну легендарну, яка була чудова, але всі інші 100 автомобілів були розділені на 3 основні карти, які я ніколи не використовуватиму. Ви, хлопці, повинні запропонувати кращі набори, які пропонують більший вибір карт, особливо коли я використовую свої важко зароблені гроші, щоб їх купити. А ваш набір дорогоцінних каменів коштує 200 доларів?!?!? Дійсно... Пропонуйте кращі пакети за гроші, які ви просите.
Могло б бути чудово, але адпокаліпсис все зруйнував. Ви витрачаєте, можливо, 35-40% гри в очікуванні реклами, тому що єдиний спосіб підвищити рівень своїх карт - це грати в режим вечірки, але щоб грати в режим вечірки, вам потрібно переглянути 30-секундну рекламу, а потім отримати свою нагороду, яку ви переглядаєте. оголошення, потім реклама спричиняє збій гри, тепер вам потрібно переглянути ще дві реклами, доки друга реклама не призведе до збою гри. Перестаньте бути жадібними і просто створіть гідну гру.
Найпривабливішим є те, що найбільше дратує, випадковість розміщення карт
Кожна картка весела, крім карти серця. Якщо ви об’єднаєтеся з ним, суперник може також поступитися, тому що втратити дорогі ресурси через те, що у опонента є легендарна карта – це bs. Якби «сердце» так: «при поєднанні покращення випадкової карти союзників», а не «у поєднанні з пониженням карти ворога», це зробило б гру веселішою. До цього часу ця гра більше не отримує від мене доходу від реклами.
М’ясник занадто слабкий, йому потрібен бафф, а шанс отримати легендарні карти замалий, чи могли б ви збільшити шанси отримати легендарні карти та м’ясника баффів?
Ця гра просто мех. Меню заплутане, а підбір матчів жахливий! Мене постійно били люди, які насправді хороші, одразу після того, як я почав! Я б рекомендував не грати в цю гру, оскільки вона схожа на Clash Royale, насправді хороша гра
Застряг у квесті....я повинен виграти 7 чи більше корон одночасно, і я виграв 14 у матчі, але квест залишається незавершеним...будь ласка, вирішіть. Інакше люблю гру
Дуже весела та активна «випадкова» карткова гра. Завантажив його 2 дні тому, і я підхопився. Гра не платить за перемогу, є фактичний прогрес і багато нагород
Чудово і дуже захоплююче, АЛЕ ВІН ПРОСТО ВИМИКАЄ САМ, Змусивши мене програвати МАТЧІ ТА ТРОФЕЇ !!!!!ㅡㅡ
Ну, якби ти прийшов сюди шукати порятунку, я б не турбувався. У Random Royale все ще є купа речей, які вони повинні покращити (сватівство, значення Dmg тощо), перш ніж його можна буде назвати клоном. При цьому ігровий процес плавний, без випадкових розривів, а монетизація не така жорстока, як люди думають. Однак підйом досить крутий, і якщо ви не терплячі, 5 доларів — це все, що вам потрібно, щоб почати справді.
Madlavningsteam - Chef's Roger Restaurant Games Arkade vjvr
Будь ласка, потрібно бути більш захоплюючим, але я ставлю високу оцінку cos безкоштовних діамантів у папці "Вхідні".
Я люблю цю гру, я граюся вже кілька місяців, і це дійсно весела вбивця часу, вам варто подумати про додавання режиму битви 3 на 3 або режиму вечірки, і мені подобається, як легко ви заробляєте всі карти, які в мене є, кожну карту, яку я не витратив будь-які гроші, які я заробив, ви повинні додати інші режими в гру
чиста забава. працює ідеально і дозволяє швидко отримати потужну колоду. Одна погана річ – це низький ліміт ігор у режимі вечірки. Я думаю, що 5 занадто мало, щоб отримати навіть 2 коронні скрині, особливо якщо у вашого товариша по команді погана колода режиму вечірки або взагалі погана
Я люблю цю гру, але кожен раз, коли я граю, більшість з них відключаються. Так сумно